Доколку сакаш да искористиш некоја од бесплатните услуги на нашето советувалиште исполни го следниот формулар за контакт.

  Локација: 

  Центар за советување и помош на жени „И сега што“ - Скопје
  ул. 11 Октомври 44-2/2, Скопје
  Телефони за контакт: 070 231 807

  Работни часови:

  Понеделник - Четврток 10:30ч – 15:30ч

  Локација:

   Центар за советување и помош на жени „И сега што“ – Скопје, ул. 11 Октомври 44-2/2, Телефони за контакт: 070 231 807

  Работни часови:

  Понеделник – Четврток 10:30ч – 15:30ч