Бремена си?

Нашиот тим е тука за тебе.

Moeto iskustvo so Lidija

МОЕТО ИСКУСТВО СО „И сега што

МОЕТО ИСКУСТВО СО

„И сега што

– Во „И сега што“ добив помош и поддршка. –

„На 20 години останав сама, бидејќи моите родители починаа. По одреден период се запознав со
едно момче од кого останав бремена, но нему не му беше важно за нас. Бев сосема сама и во
голема депресија. Но, благодарение на една моја пријателка (која исто така е самохрана мајка)
стапив во контакт со вашата организација, кадешто добив потполна помош и поддршка, утеха и
волја за да продолжам понатаму. Премногу сум задоволна, што едно мое фала не би било
доволно…“


М.Г

Среќна сум што ве имам вас!

„Вашата организација ми го продолжи животот и ме направи многу среќна и задоволна. Среќна
сум што ве имам вас! По нашиот разговор сум попозитивна личност и знам дека за што и да ми
треба, вие сте тука за мене.“


М.Ј

Благодарам што бевте со мене!

„Ви благодарам што бевте со мене во еден од најтешките моменти од мојот живот. Бидете
секогаш насмеани и такви какви што сте. Кон вас и вашата работа секогаш ќе имам почит и љубов,
затоа што вие иако не ме познававте доволно дојдовте и ми пруживте рака во тој тежок момент.
Ви благодарам за тоа што го направивте за мене и моето ангелче кое замина и никогаш нема да се
врати.“


Л.К

Ви благодарам!

„Му благодарам на Бога што дозволи една прекрасни луѓе како вас да бидат дел од мојот живот.
Благодарејќи на вас знам што е мајчинска љубов и колку е таа убава и неопислива со зборови… Ви
благодарам за се, драги пријатели.“


А.М

– Во „И сега што“ добив помош и поддршка. –

 

„На 20 години останав сама, бидејќи моите родители починаа. По одреден период се запознав со едно момче од кого останав бремена, но нему не му беше важно за нас. Бев сосема сама и во голема депресија. Но, благодарение на една моја пријателка (која исто така е самохрана мајка) стапив во контакт со вашата организација, кадешто добив потполна помош и поддршка, утеха и волја за да продолжам понатаму. Премногу сум задоволна, што едно мое фала не би било доволно…“

– М.Г

– Среќна сум што ве имам вас! –

 

„Вашата организација ми го продолжи животот и ме направи многу среќна и задоволна. Среќна сум што ве имам вас! По нашиот разговор сум попозитивна личност и знам дека за што и да ми треба, вие сте тука за мене.“

 

– М.Ј

– Благодарам што бевте со мене! –

 

„Ви благодарам што бевте со мене во еден од најтешките моменти од мојот живот. Бидете секогаш насмеани и такви какви што сте. Кон вас и вашата работа секогаш ќе имам почит и љубов, затоа што вие иако не ме познававте доволно дојдовте и ми пруживте рака во тој тежок момент. Ви благодарам за тоа што го направивте за мене и моето ангелче кое замина и никогаш нема да се врати.“

 

– Л.К

– Ви благодарам! –

 

„Му благодарам на Бога што дозволи една прекрасни луѓе како вас да бидат дел од мојот живот. Благодарејќи на вас знам што е мајчинска љубов и колку е таа убава и неопислива со зборови… Ви благодарам за се, драги пријатели.“

 

– А.М